Tractaments


Tractaments oftalmològics

Per optimitzar la seva qualitat de vida, trobant una resposta que millori els seus problemes de visió, nosaltres li podem brindar. Gràcies per confiar-nos la seva salut oftalmològica.

Compti sempre amb nosaltres.


 
 

Miopia, Hipermetropia, Astigmatisme, ...

S’entén com a miopia el defecte refractiu que no et permet tenir la precisió visual desitjable en la visió a distàncies llargues.

Aquesta ve donada perquè els raigs de llum que arriben paral·lels a l’ull enlloc d’enfocar-se sobre la retina o fan davant d’aquestes.

La vista cansada, també anomenada presbícia és una anomalia visual que comença a aparèixer de manera important a partir dels 40 anys.

És un problema molt comú en aquest país i fàcilment curable.

Aquest problema ve donat per una pèrdua de l’elasticitat del cristal·lí que fa que li sigui impossible acomodar-se al haver de observar un objecte que està proper ja que l’ull en repòs, està adaptat per la visió llunyana.

Així doncs l’esforç que li suposa enfocar un llibre per exemple al haver perdut elasticitat provoca una visió poc nítida.

En caso de que el estado del defecto refractario en la visión no nos permita aplicarle la cirugía láser, ya sea por el estado en el que se encuentra o porque todavía sigue evolucionando, tenemos también a su disposición la posibilidad de optar para las más cómodas lentillas del mercado, como complemento de las gafas.

Es coneix com glaucoma el dany que ha patit el nervi òptic però que no es tradueix en cap sintomatologia en concret..

Això fa que el pacient no tingui cap altre manera de conèixer si té aquesta patologia que amb revisions periòdiques.

La glaucoma és en la majoria dels casos provocada per una alteració en la circulació del nervi òptic o per l’elevació de la pressió intraocular.

S’ha de tenir en compte que el dany que pot causar el glaucoma és irreversible.

A més de la còrnia, l’ull humà disposa d’una altre lent, anomenada cristal·lí, que s’encarrega d’enfocar els raigs per tal de projectar-los en la retina.

Aquesta lent ha de ser totalment transparent per deixar passar la llum d’una manera absolutament nítida.

Quan el cristal·lí no té la transparència que hauria de tenir ens provoca pèrdua d’agudesa visual i per tant cataractes.

Això es veu reflectit en una mala o doble visió nocturna, freqüents enlluernaments, pateixes una pèrdua en la percepció de la intensitat de colors, i es pot començar a precisar llums més potents per dur a terme activitats com la lectura.

No cal dir doncs que aquesta patologia intervé de manera directe sobre la qualitat de vida del pacient.

L’estrabisme és la desviació de l’alineació que té un ull en relació a l’altre.

Això fa que sigui impossible focalitzar amb els dos ull un mateix objecte.

Aquest factor es pot traduir en problemes a en la percepció de la profunditat. Existeixen dos tipus d’estrabisme, el comitent i el in comitent i es diferencien entre ells perquè el primer té una desviació igual independentment de cap on es gira la mirada i en el segon hi ha un cert grau de desviació.

Garantia i experiència en Salut Visual

La missió del Institut Oftalmològic Felip se centra a millorar la qualitat de vida dels seus pacients, a través d'un servei oftalmològic d'avançada, basat en un sistema de valors orientats a les persones.