Els nostres Serveis


Oftalmologia general

L’oftalmologia general és la primera unitat, la primera parada dels nostres clients.

Aquí és on es realitzen les primeres visites i les revisions anuals. Aquesta unitat té la funció de valorar l’estat general de la vista del pacient per tal de detectar i anticipar-nos a qualsevol problema potencial.


 
 

Es coneix com a refracció el procés mitjançant el qual la imatge que penetra a l’ull des de l’exterior es projecta sobre la retina fent que aquesta la transmeti al cervell.

Quan això no es produeix es dóna un defecte refractiu. En circumstàncies normals aquest procés hauria de tenir com a resultat l’obtenció d’una imatge percebuda amb claredat.

Existeixen tres defectes refractius: la miopia, la hipermetropia i l’astigmatisme. Tots ell curables a partir de la cirurgia refractiva.

Podem afirmar, doncs, que la cirurgia refractiva es composa d'un seguit de tècniques quirúrgiques que tenen com objectiu eliminar o reduir aquests problemes refractius oculars. Aquesta situació, fins fa uns anys, no tenia més solució que la implantació de lents de contacte o ulleres amb totes les dificultats que provoquen aquests elements.

Actualment, i gràcies a l’avenç en aquest camp, aquests problemes es poden erradicar amb l’ajuda del Laser.

En una etapa de desenvolupament intel·lectual i social tan gran com suposa la infància, no cal remarcar la importància de que el nen tingui una vista perfecta.

Qualsevol defecte en aquest sentit podria esdevenir un problema major en un futur. Sovint es tendeix a tractar els nens de manera diferent als adults, però la veritat és que en oftalmologia els petits pateixen pràcticament els mateixos problemes que la gent gran.

És per això que la cura d’aquesta facultat en els més petits ha de ser exquisita, així com la creació d’uns hàbits de manteniment i de revisió de la vista per tal que segueixi estant sempre en les millors condicions possibles.

Des de l' Institut Oftalmològic Felip sempre hem tingut el màxim rigor amb els pacients més joves i des del primer dia vetllem per la seva perfecta salut i desenvolupament visual, així com també de la resta de capacitats que se’n deriven.

En el cas que en un cas el defecte refractari en la visió no ens permeti aplicar-li la cirurgia làser, ja sigui per l’estat en el que es troba o perquè encara segueix evolucionant, tenim també a disposició seva la possibilitat d’optar per les més còmodes lents de contacte del mercat, com a complement de les ulleres.

Des de l'Institut Oftalmològic Felip oferim proves i revisions oficials per tot tipus de carnets:

 • Conduir
 • Armes
 • Navegació
 • Tinència d’animals perillosos
 • Altres
HORARI
De dilluns a divendres de 19.00 a 20.00 h.
Dimecres: de 09.00 a 10.00 h.

L' Institut Oftalmològic Felip està equipat amb els últims avanços tecnològic i quiròfan a les seves instal·lacions el que li permeten oferir altres serveis com a:

 • Tomografia de coherència òptica (OCT)
 • Campimetria
 • Ecografia
 • Topografia ocular
 • Angiografia ocular
 • Paquimetria

Garantia i experiència en Salut Visual

La missió del Institut Oftalmològic Felip se centra a millorar la qualitat de vida dels seus pacients, a través d'un servei oftalmològic d'avançada, basat en un sistema de valors orientats a les persones.